Toost Festival

Toost Festival

In de zomer van 2024 trekt TOOST festival weer door het land met een bonte karavaan foodtrucks, muziek en artiesten.

Leuk om in je agenda te zetten!  Op 14, 15 en 16 juni wordt het Wilhelminapark in Rijswijk omgetoverd tot een paradijs vol lekkernijen en leuke deuntjes.

Bereid je voor op een smaakexplosie met een overvloed aan culinaire hapjes, ideaal om deze dag te toosten met vrienden en familie. Voor de kleintjes zijn er tal van activiteiten om zich te vermaken, terwijl je in de buitenlucht kunnen ontspannen met een sigaar in de hand.

Je hoeft alleen voor het drinken en eten te betalen, want de entree is GRATIS.

Mis dit spektakel niet! Kijk hier voor alle details en informatie van Toost festival

Sigarenavond Delft

Maak je klaar voor een bruisende sigarenavond in het gezellige Delft! Op woensdag 26 juni van 19.30 tot 23.00 uur ben je van harte welkom bij Bierbrouwerij de Koperen Kat om het sigarenseizoen te openen en de zomer te vieren.

Tijdens dit unieke event word je getrakteerd op mooie verhalen over de nieuwste sigaren en kun je verschillende sigaren proeven, vergezeld van een heerlijk Delfts Speciaalbiertje. De perfecte gelegenheid om je liefde voor sigaren te delen met gelijkgestemden en nieuwe ontdekkingen te doen.

Voor slechts €35,- per persoon kun je genieten van twee longfillers en een speciaalbiertje. Scoor snel je tickets online bij Tabaksspeciaalzaak van Renssen voor een zomerse sigarenavond in Delft, want de plaatsen zijn beperkt.

Datum: Woensdag 26 juni
Tijd: 19.30 – 23.00 uur
Locatie: Schieweg 15 – M in Delft
Prijs: €35,- (inclusief twee longfillers en een speciaalbiertje

Whiskyfestival in Delft

Zet je whiskybril maar op, want het Whisky Festival Delft is hét evenement voor alle whiskyliefhebbers! Dit jaar is het extra lang genieten, want het festival vindt plaats op twee dagen: zaterdag 2 en zondag 3 maart 2024.

Het WestCord Hotel in Delft is de place to be. Hier kun je nieuwe en verrassende whisky’s uit Nederland en België ontdekken door langs verschillende stands te struinen met je eigen glas in de hand. Wanneer je een heerlijke whisky hebt gevonden, betaal je met tokens en geniet je van een klein laagje van je aanwinst. Vergeet niet om je ticket voor slechts 12,50 euro te bestellen, zodat je niet achter het net vist. Je kunt zelfs alvast tokens bestellen om de rijen te vermijden.

Naast de drankjes zijn er ook foodstands waar je terecht kunt voor een lekker hapje en een driegangendiner na afloop. Als kers op de taart is er entertainment en een gezellige loterij waarbij je voor slechts 5 euro een lot kunt kopen op de dag zelf. Het Whisky Festival Delft is een smaakvolle belevenis die je niet wilt missen!

Je kunt nu al je tickets bestellen.

Lichtjesavond Delft

Huh, waarom staat deze tussen de lijst van de Cigar Club Delft? Natuurlijk omdat het een Delfts Winterfestival is en we houden van onze stad. Maar ook voor een sigarenliefhebber is dit een top evenement.

De hele avond kan je heerlijk eten, want door de hele stad staan foodtrucks. Mocht je wat later op de avond komen kan je op elke hoek van de straat genieten van warme glühwein. De hele avond is er gratis entertainment in de stad. En het beste van allemaal… Het is buiten. Jij kan dus een sigaar opsteken wanneer en waar je maar wilt.

Het hele programma staat nu online!

Sigarenavond November in Delft
Geniet van een mooie avond vol sigaren en speciaalbier op woensdag 15 november bij de Koperen Kat!
Deze sigarenavond georganiseerd door Tabaksspeciaalzaak van Renssen is dé gelegenheid voor liefhebbers om samen te komen en te genieten van een rokerige avond.

Kom jij langs op deze heerlijke herfst avond? De sigaren worden zorgvuldig geselecteerd voor de echte connaisseur.  Daarnaast kun je je smaakpapillen verwennen met het assortiment speciaalbieren gebrouwen door de Koperen Kat. Je kunt je heerlijk opwarmen bij de openhaard. En de gezelligheid van de sigaarliefhebber maakt de avond compleet.

De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 23.00 uur, waardoor je ruim de tijd hebt om te ontspannen en te genieten. Tickets voor deze Herfsteditie kosten slechts €19,50. Bij ontvangst krijg je dan een mooie longfiller en een Koperen kat pintje. De rest van de avond kun je nog genieten van andere sigaren en drankjes die verkocht worden.

Klaar om je zintuigen te prikkelen? Verzeker jezelf van een plek en koop nu je ticket voor een avond vol geweldige smaken en onvergetelijke ervaringen.

 

 

Workshop sigarenrollen

Dit is de mogelijkheid  om te ontdekken of je talent hebt om je eigen sigaar te rollen! Na een uitleg van Ria Riphagen, kan jezelf aan de slag. Deze avond krijg je alles mee over de sigaar. Elke geur en kleur wordt besproken en geroken. Na 20 jaar lang ervaring op te hebben gedaan bij onder andere Sigarenfabriek Oud Kampen en Sigarenfabriek de Olifant staat Ria op 16 april in Delft.

Het wordt een leuke en leerzame avond die je niet wilt missen! En natuurlijk, om de avond compleet te maken, kun je genieten van een ambachtelijk biertje van de Koperen Kat terwijl je leert hoe je een perfecte sigaar kunt rollen. Koop snel je tickets!

Ticket kopen?

Even alle praktische informatie op een rijtje!

Datum: dinsdag 16 april

locatie: Schieweg 15 – M in Delft

prijs: €49,50

inhoud ticket:

  • Workshop sigarenrollen
  • 1x eigen gemaakte shortfiller
  • 1x eigen gemaakte longfiller
  • 1x longfiller sigaar uit humidor van van Renssen
  • een heerlijk speciaal biertje van de koperen kat
Sigaren, Bieren en BBQ avond

28 juni is er weer een gezellige bijeenkomst. Speciaal voor deze zomerse avond organiseren we een mediterraanse BBQ.  De BBQ wordt om  even voor 19.00 uur aangestoken. Hier moet u zich wel van tevoren voor inschrijven bij van Renssen.  Heerlijk vrijblijvend genieten van een speciaal bier gecombineerd met een mooie sigaar naar eigen keuze. Je bepaald geheel zelf wat je die avond rookt en drinkt, de gezelligheid wordt verzorgt door de muziek ( De Koperen Kat) en de aanwezigheid van (on)bekende mede genieters. Noteer 28 juni in je agenda. Een gezellige avond met mede genieters.Iedereen is welkom! Kosten voor de BBQ bedraagt € 12,50 p.p. Het bier en de sigaren zijn voor eigen rekening.

Sigaren en Bierenavond

Sigaren en Bieren Avond

Van: 27 september, 2016 20:00
Tot: 27 september, 2016 23:59
Waar: Schieweg 15M, 2627 AN Delft, Netherlands
Omschrijving:

Op woensdag 27 september zal de Koperen Kat in samenwerking met Van Renssen een heerlijke bier- en sigarenavond organiseren. De combinatie van de keuze bieren en de uitstekende sigaren zal een ontspannen avond vol genieten beloven.
Sigaren en Bierenavond

Sigaren en Bieren Avond

Van: 31 mei, 2017 20:00
Tot:  31 mei, 2017 23:59
Waar: Schieweg 15M, 2627 AN Delft, Netherlands
Omschrijving:

Op woensdag 31 mei zal de Koperen Kat in samenwerking met Van Renssen een heerlijke bier- en sigarenavond organiseren. De combinatie van de keuze bieren en de uitstekende sigaren zal een ontspannen avond vol genieten beloven.

 

De-Parel-van-Delft-2