Whiskyfestival in Delft

Zet je whiskybril maar op, want het Whisky Festival Delft is hét evenement voor alle whiskyliefhebbers! Dit jaar is het extra lang genieten, want het festival vindt plaats op twee dagen: zaterdag 2 en zondag 3 maart 2024.

Het WestCord Hotel in Delft is de place to be. Hier kun je nieuwe en verrassende whisky’s uit Nederland en België ontdekken door langs verschillende stands te struinen met je eigen glas in de hand. Wanneer je een heerlijke whisky hebt gevonden, betaal je met tokens en geniet je van een klein laagje van je aanwinst. Vergeet niet om je ticket voor slechts 12,50 euro te bestellen, zodat je niet achter het net vist. Je kunt zelfs alvast tokens bestellen om de rijen te vermijden.

Naast de drankjes zijn er ook foodstands waar je terecht kunt voor een lekker hapje en een driegangendiner na afloop. Als kers op de taart is er entertainment en een gezellige loterij waarbij je voor slechts 5 euro een lot kunt kopen op de dag zelf. Het Whisky Festival Delft is een smaakvolle belevenis die je niet wilt missen!

Je kunt nu al je tickets bestellen.